Culori - Pavaje.ro
Medieval 6 cm Keops (Gri-Bej)

KEOPS gri-bej

Medieval 6 cm Corfu (Bej-Brun)

CORFU bej-brun

Medieval 6 cm Pompei (Gri-Negru)

POMPEI gri-negru

GRI

TERACOTA roșu pal

RUBIN roșu

AMETIST brun

BEJ TRAVERTIN

BEJ CREM

SMARALD verde

ANTRACIT negru

Culorile se dozează computerizat, în toată masa produselor, folosind oxizi minerali speciali care nu se decolorează în timp și aditivi speciali pentru betoane colorate.
Combinațiile de culori au nume, astfel:
Corfu: amestec de Bej-Brun
Keops: amestec de Gri-Bej
Pompei: amestec de Gri-Negru
Tropea: amestec de Galben-Bej
Din fiecare din aceste combinații sau culori avem mai multe produse, astfel încât este posibil să vă asortați toate elementele curții din aceeași combinație sau culoare..
De la lot la lot pot exista variații de nuanță.
Chiar de la palet la palet pot fi mici diferențe sau în palet, mai ales la culorile nete, de aceea se recomandă ca la montaj să se desfacă și să se folosească simultan 2-3 paleți.
Eventualele pete albe de pe suprafața pavajului nu sunt culoare, ci eflorescență, un fenomen trecător de depunere de carbonat de calciu datorat depozitării în palet. După montaj eflorescența dispare fiind erodată de trafic și spălată treptat de ploi.
Culorile nu se șterg în timp, pierderea aparentă a intensității este murdărire și se rezolvă prin spălare periodică, cel puțin anuală.
Culorile nu sunt organice (la noi), ci strict oxizi (anorganici) de Fier și Crom (la verde) sau Titan (la alb) de aceea nu se degradează sub efectul razelor UV.
Nimic nu se dozează manual la noi de foarte mult timp. La producție “lucrează”: un server, 7 computere industriale, 3 HMI, o mulțime de utilaje cu zeci de motoare, 3 roboți industriali și 2 muncitori.
Toate rețetele sunt nu numai făcute de computer ci și înregistrate pe server șarjă cu șarjă în baze de date accesabile și trasabile.

0
    0
    Lista ta
    Lista e goalăÎnapoi la produse