LIVRAREA PAVAJELOR

Pentru a menține un preț scăzut și a fi competitivi pe piața pavajelor, transportul produselor Gabbata nu este inclus in prețul acestora.

Colaborăm însă cu numeroși transportatori din zona Cluj-Napoca pentru a vă pune la dispoziție numeroase modalități de transport, în funcție de cantitatea pe care doriți să o achiziționați.

Pentru livrări în afara Clujului, transportul se poate face prin camioane comandate de client, prin camioanele colaboratorilor noștri, prin compania de transport Pallex (avem contract, ei transportă și descarcă paletizat în toată țara la tarife standard) sau prin camioane contractate prin Bursa Transporturilor (se plătește pe un singur sens dar e nevoie de mijloc de descărcare la destinație).

Dacă dispuneți de mijloace proprii de transport, vă rugăm ca acestea sa fie cu obloane laterale (încărcarea se face cu stivuitorul).

AUTOUTILITARE

CANTITATE
maxim 1.2 tone

ZONĂ
Cluj-Napoca

DESCĂRCARE
Manuală

CAMIONETE

CANTITATE
maxim 3.5 tone

ZONĂ
Cluj-Napoca

DESCĂRCARE
Manuală

CAMIOANE

CANTITATE
maxim 8 – 10 tone

ZONĂ
Cluj-Napoca

DESCĂRCARE
– cu macara
– cu pod hidraulic

BURSA TRANSPORTURILOR

CANTITATE
0 – 20 tone

ZONĂ
În toată România

DESCĂRCARE
la alegerea clientului

SINCRONIZAREA TRANSPORTULUI

Elementul cheie care trebuie urmărit este sincronizarea dintre livrarea și montajul pavajelor. Din experiență, noi știm acest lucru foarte bine. Avem o procedură standard prin care urmărim ca la fiecare client marfa să ajungă la data și ora convenită.


Reușim acest lucru prin externalizarea serviciilor de transport. Colaborăm cu mai mulți transportatori, cu mașini de diferite mărimi. 


Livrarea se face uzual cu camioane cu mijloace proprii de descărcare. Pentru cantități mai mici de 3 paleți, livrarea se face cu camionete, fără descărcare. Va fi necesar personal pentru descărcare în acest caz.


În cadrul procedurilor de livrare urmărim convenirea împreună cu clientul a unei ore sau perioade când marfa trebuie sa ajungă la acesta. Datorită colaborării cu un număr mare de transportatori serioși, până acum am reușit livrarea în graficele de timp convenite în proporție de 95% din cazuri.


Încărcăm orice fel de mașini numai cu stivuitorul. Nu încărcăm manual.

Special pentru șoferi și coordonatorii de transporturi:
1.VĂ RUGĂM SĂ VĂ ÎNCADRAȚI ÎN PROGRAMUL DE LUCRU. Pentru un TIR, e rezonabil să veniți cu o oră înainte de închidere iar pentru un camion de 10 tone, cu minim 30 de minute. Deasemenea e bine să anunțați ora estimată a sosirii. Ne străduim și reușim să minimizăm timpii de așteptare la transport pentru toate livrările (avem 3 stivuitoare perfect funcționale permanent), dar cu siguranță o încărcare programată va avea prioritate față de una …surpriză. Mulțumim de înțelegere.
2.NU ÎNCĂRCĂM PLATFORME DESCHISE (FĂRĂ OBLOANE LATERALE) ÎN NICI O SITUAȚIE. E ILEGAL.

Dreptul de retragere (renunțare, retur marfă)


Conform legii (OUG 34/2014), aveți dreptul ca și consumator să renunțati la produs chiar fără motiv in termen de 14 zile de la achiziție(socotiți data achiziției ca data transportului de la noi). Costurile transportului mărfii returnate se suportă de către dvs. Suplimentar față de cerințele legii, noi vă garantăm preluarea de cantități rezonabile de produse dacă ați cumpărat în plus, dacă v-ați răzgândit sau din varii motive în termene de până la un an de la achiziție, dacă marfa nu a fost deteriorată sau montată. Și în acest caz costurile transportului se suportă de către client.